Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 248 kJ / 1 493 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,29 g |
| Tuky | 53,64 g |
| Vláknina | 25,28 g |
| Cholesterol | 352 mg |
| Sodík | 397 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 125,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory oloupané a nakrájené na kolečka s mrkví uvaříme krátce ve slané vodě. Do polotvrda.
Krok 2: Kostky masa osolíme a opepříme, zaprášíme moukou a zprudka opečeme v pánvi na sádle. Přidáme tymián a koriandr.
Krok 3: Do pekáčku naklademe polovinu povařených brambor s mrkví, polovinu na kolečka nakrájené cibule, fazole s kukuřicí zbavené nálevu.
Krok 4: Následuje maso, zbytek cibule a navrch dáme opět brambory s mrkví. Zalijeme vývarem a pečeme v troubě, dokud nejsou brambory i maso měkké a na povrchu se vytvoří zlatavá krusta.
Zveřejněno 24. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hot Pot (Zapečené brambory)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/17Rm
Moje poznámka
Hot Pot (Zapečené brambory)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/17Rm
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 3 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 12 hodinami
Oříškové oválky
Přidáno před 15 hodinami
Americké lívance s javorovým sirupem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vaječný likér 8x jinak
KristaO před 33 minutami
Domácí utopenci
mmmMichal před 12 hodinami
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 13 hodinami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 14 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 15 hodinami
České buchty
abigail.horynova před 15 hodinami
Pomazánka Palivec
Jarda1972 před 15 hodinami
Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)
JanaPav před 15 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 16 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 16 hodinami
Tématické fráze:
hot pot,
vaření hot pot,
zapečené brambory,
hot pot recept,
co je hot pot,
hot pot recepty,
zapečené brambory recepty,
hovězí hot pot,
recept na hot pot,
recepty hot pot,
hot potatoes recept,
horký kotlík,
hot pot co je to,
vareni hot pot co to je,
čínský hot pot recepty,
zapečené brambory recept,
čínský hot pot,
co to je hot pot,
co je to hot pot,
zapékané brambory podle pana černého
Suroviny:
plec vepřová,
mouka hladká,
sůl,
tymián,
koriandr sušený,
pepř mletý,
fazole s kukuřicí,
vývar hovězí,
brambory,
cibule,
mrkev,
sádlo
Komentáře (11)
hezkou neděli
jinak to vypadá