Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 699 kJ / 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 2,35 g |
Vláknina | 5,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,43 g |
Sůl | 3,85 g |
Sacharidy | 25,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí polévka s pastou Miso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YX1M
Moje poznámka
Kuřecí polévka s pastou Miso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YX1M
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 24 minutami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 11 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 9 minutami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 48 minutami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 4 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 4 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 4 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 5 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 6 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 7 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 8 hodinami
Tématické fráze:
miso polevka,
japonská polévka miso recept,
miso polevka recept,
thajská polévka miso,
sojové miso,
japonská kuřecí polévka,
recept miso polévka,
rýžové miso,
miso polevka,
polévka miso,
co je miso,
???? ??????,
miso polévka slození,
recept na miso polévku,
co je miso polévka,
misapasta,
recepty s miso,
co je misopasta,
jak se vaří s miso pastou,
co je to miso pasta?
Suroviny:
kuře,
mrkev,
celer,
pórek,
jidášovo ucho,
pasta miso,
nudle rýžové,
petrželka
Komentáře (11)
Lehká a jednoduchá polévka bývá součástí "hoka hoka bentó", japonské verze fást foodu, která vznikla kupodivu v Jakartě a která v krabičce nebo na tácku servíruje malé porce japonských jídel, rolky, saláty nebo také třeba pokrájený vepřový řízek v trojobalu.
Chutě se těžko popisují, ale asi nejvíc bych Miso přirovnala k sojové omáčce. Jsou různé druhy, tak to neplatí asi všeobecně, nemám s nimi zkušenost.