Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 699 kJ / 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 2,35 g |
Vláknina | 5,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,43 g |
Sůl | 3,85 g |
Sacharidy | 25,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí polévka s pastou Miso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YX1M
Moje poznámka
Kuřecí polévka s pastou Miso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YX1M
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 7 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 7 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 7 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 7 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 8 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 8 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 10 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 10 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 10 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 10 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 10 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 11 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 12 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 12 hodinami
Tématické fráze:
miso polevka,
japonská polévka miso recept,
miso polevka recept,
thajská polévka miso,
sojové miso,
japonská kuřecí polévka,
recept miso polévka,
rýžové miso,
miso polevka,
polévka miso,
co je miso,
???? ??????,
miso polévka slození,
recept na miso polévku,
co je miso polévka,
misapasta,
recepty s miso,
co je misopasta,
jak se vaří s miso pastou,
co je to miso pasta?
Suroviny:
kuře,
mrkev,
celer,
pórek,
jidášovo ucho,
pasta miso,
nudle rýžové,
petrželka
Komentáře (11)
Lehká a jednoduchá polévka bývá součástí "hoka hoka bentó", japonské verze fást foodu, která vznikla kupodivu v Jakartě a která v krabičce nebo na tácku servíruje malé porce japonských jídel, rolky, saláty nebo také třeba pokrájený vepřový řízek v trojobalu.
Chutě se těžko popisují, ale asi nejvíc bych Miso přirovnala k sojové omáčce. Jsou různé druhy, tak to neplatí asi všeobecně, nemám s nimi zkušenost.