Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 981 kJ / 951 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,83 g |
Tuky | 15,57 g |
Vláknina | 19,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 162,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fusilli con funghi (DlabemeZdrave)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EQAv
Moje poznámka
Fusilli con funghi (DlabemeZdrave)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EQAv
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Mini vaflový špíz
Přidáno před 1 hodinou
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 10 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 12 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 1 hodinou
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 8 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 10 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 11 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 12 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 12 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 13 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 15 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 16 hodinami
Tématické fráze:
špagety funghi,
funghi,
con funghi,
těstoviny fusilli recepty,
testoviny funghi,
těstoviny con funghi,
špageti ala funghi,
špagety con funghi,
těstoviny al funghi,
spagety al funghi,
špagety ala funghi,
al funghi,
kuřecí funghi,
těstovinový salát funghi,
těstoviny ala funghi,
testoviny cizi nazev,
funghi špagety,
testoviny funghi recept,
spaghetti con funghi,
fusilli s houbami
Suroviny:
těstoviny,
žampióny,
cibule,
vývar,
pažitka,
kmín celý,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (6)