Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 969 kJ / 471 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,92 g |
| Tuky | 26,11 g |
| Vláknina | 15,58 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 264 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 42,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerová polévka jednoduchá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLzr
Moje poznámka
Celerová polévka jednoduchá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLzr
Nejnovější recepty
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 2 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 20 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 1 hodinou
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 11 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 13 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 13 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 13 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 14 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 14 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 15 hodinami
Tématické fráze:
celerová polévka,
polévka celerová,
celerová polévka recept,
recept celerová polévka,
cerelová polévka,
cerelová polévka recept,
celerova polivka,
recept na celerovou polévku,
recepty celerová polévka,
celerova polevka recepty,
celerová pol,
polévka z celeru,
rychlá celerová polévka,
cerelova polivka,
polévky celerová,
celerová polievka,
celerovápolévka,
cerelova pomazanka,
celerová poléva,
jednoduche polivky
Suroviny:
celer,
brambory,
sůl,
voda,
olej,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
vegeta,
libeček,
Komentáře (37)
Tyhle talíře mám po babičce a cením si jich... jsou parádně těžký a držej teplo.
Jo recept bych měla ohodnotit -
Přidávám ti bodíka a fotečky.
Tak koukám, že s tou jíškou je to asi jedno, každý to dělá jinak, no já se i nadále budu řídit odborníkem a dávám studenou jíšku do vřelé polévky
Allis
Viděla jsem v TV pořad, kde se vařilo, už si nevzpomenu, je to dost dlouho a právě tam kuchař sděloval divákům, že jíška se má dávat studená do vroucí polévky, od té doby se tím řídím a nikdy žmolky v polévce nemám