Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 969 kJ / 471 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,92 g |
Tuky | 26,11 g |
Vláknina | 15,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 264 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 42,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerová polévka jednoduchá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLzr
Moje poznámka
Celerová polévka jednoduchá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLzr
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 14 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 14 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 21 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 58 minutami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 2 hodinami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 2 hodinami
Cuketový perník
MonikaP. před 3 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 4 hodinami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 5 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 6 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 6 hodinami
Tématické fráze:
celerová polévka,
polévka celerová,
celerová polévka recept,
recept celerová polévka,
cerelová polévka,
cerelová polévka recept,
celerova polivka,
recept na celerovou polévku,
recepty celerová polévka,
celerova polevka recepty,
celerová pol,
polévka z celeru,
rychlá celerová polévka,
cerelova polivka,
polévky celerová,
celerová polievka,
celerovápolévka,
cerelova pomazanka,
celerová poléva,
jednoduche polivky
Suroviny:
celer,
brambory,
sůl,
voda,
olej,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
vegeta,
libeček,
Komentáře (37)
Tyhle talíře mám po babičce a cením si jich... jsou parádně těžký a držej teplo.
Jo recept bych měla ohodnotit -
Přidávám ti bodíka a fotečky.
Tak koukám, že s tou jíškou je to asi jedno, každý to dělá jinak, no já se i nadále budu řídit odborníkem a dávám studenou jíšku do vřelé polévky
Allis
Viděla jsem v TV pořad, kde se vařilo, už si nevzpomenu, je to dost dlouho a právě tam kuchař sděloval divákům, že jíška se má dávat studená do vroucí polévky, od té doby se tím řídím a nikdy žmolky v polévce nemám