Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 143 kJ / 34 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 0,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Recept jsem okoukala na veganských stránkách níže uvedených. Trochu jsem si receptík upravila a můžu doporučit :-)
Zveřejněno 20. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nakládané tofu (á la Hermelín) - vegan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xjOr
Moje poznámka
Nakládané tofu (á la Hermelín) - vegan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xjOr
Nejnovější recepty
Omeleta se žampiony
Přidáno před 18 minutami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 13 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 15 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové lívance
boomgo před 11 minutami
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 1 hodinou
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 10 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 11 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 14 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 14 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 15 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 15 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 16 hodinami
Tématické fráze:
naložené tofu,
naložené tofu recept,
jak naložit tofu,
veganský hermelín,
použití tofu,
nakládné tofu recept,
nakládané uzené,
chilli tofu recepty,
tofu nalozene,
nalozene z tofu,
tofu recepty pro vegany,
vegan sýr recept,
nakladaný hermrlin,
naložený tofu,
naložené tofu ala hermelín,
naložený sýr tofu,
kde sezenu tofu,
nakládané uzené tofu,
recept na naložené tofu,
vegansky nakladany syr
Suroviny:
tofu,
cibule,
pepř černý,
koření nové koření,
bobkový list,
koření grilovací,
olej,
sůl,
Komentáře (12)
Mikrobiální syřidla jsou vyrobena synteticky a slouží jako náhrada za syřidla živočišného původu. Hlavním srážecím enzymem je zde proteáza plísně Mucor miehei, která se získává přírodní fermentací. Mikrobiální syřidla jsou nejčastěji používána při výrobě vegetariánských a veganských sýrů.
Tofu se vyrábí ze sušených sójových bobů, které se namočí do vody, rozdrtí a uvaří. Směs se rozdělí na pevnou drť (okara) a sójové „mléko“. Do sójového mléka se přidávají srážecí soli, jako jsou chloridy a sírany vápenaté a hořečnaté, aby se oddělila sýřenina od syrovátky.😊
Pouze jsem přidala ještě česnek, bobkáč, nový koření a pepř, tak jak se dává do klasiky.