Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 44 307 kJ / 10 590 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 365,71 g |
Tuky | 80,34 g |
Vláknina | 490,54 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 2,39 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 1 856,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatové bílé fazole s parmazánovou polentou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MKwB
Moje poznámka
Rajčatové bílé fazole s parmazánovou polentou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MKwB
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 33 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 43 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 3 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 5 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 11 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 12 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 12 hodinami
Tématické fráze:
recepty s polentou,
bile fazole recept,
bílé fazole recepty,
rajčata v plechovce,
bílé fazole v rajčatové omáčce plechovka,
recepty z fazolí,
bílé v protlaku,
co s uvařených bílých fazolích,
rajcata v plechovce zdravi,
fazole v rajčatovém protlaku,
bílé fazole v plechovce,
recept s polentou,
recepty bile susene fazole,
polenta s fazolemi
Suroviny:
fazole bílé,
rajče,
protlak rajčatový,
česnek,
sůl,
pepř,
koření,
bylinky sušené,
sýr parmazán strouhaný,
bazalka čerstvá,
polenta,
voda,
sůl,
parmazán
Komentáře (5)