Suroviny
Porce: 4 velké
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 552 kJ / 1 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,48 g |
Tuky | 90,50 g |
Vláknina | 14,28 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 25,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečínka z vepřového ořezu a uzených žebírek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V2vB
Moje poznámka
Pečínka z vepřového ořezu a uzených žebírek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V2vB
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 2 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 19 minutami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 30 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 1 hodinou
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 13 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 15 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřový ořez recepty,
babicovy dobroty 6.4.2013,
babicovy dobroty recept z 6.4.2013,
babicovi recepty 6.4.2013,
vepřový ořez,
uzená vepřová žebírka,
pecínek,
vepřové žebírka pečené na zelí,
vepřový ořez recept,
recepty uzená žebírka,
veprove orezy recepty,
babicovy dobroty recepty 6.4.2013,
babicovy dobroty 06.04 2013,
babicovy dobroty recepty z 6.4.2013,
babicovy dobroty 06.04.2013,
uzene vepr.zebirka,
recepty z hovězího ořezu,
hovězí orez recept,
uzená vepř. žebírka,
co uvařit z ořezů
Suroviny:
ořez vepřový,
žebra uzená,
cibule,
česnek,
zázvor mletý,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
solamyl,
voda,
sůl
Komentáře (13)
Já mix masa používám,když potřebuji uvařit pro
více lidí a pokaždé je to jedlé
Držím palce při dalších výtvorech.