Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 580 kJ / 2 290 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,38 g |
Tuky | 150,73 g |
Vláknina | 23,80 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 10,13 g |
Sůl | 25,00 g |
Sacharidy | 60,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený vepřový ořez na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gzly
Moje poznámka
Pečený vepřový ořez na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gzly
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 18 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 20 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou
Sahula před 5 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
Sahula před 5 hodinami
Lenčiny zapečené cuketové lodičky
Helen.salemiynah před 6 hodinami
Toustový chleba z pekárny
Hagne před 8 hodinami
Šťávička za studena dělaná
cybermis před 8 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Miskaaaaa před 10 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
Zuzanka2309 před 10 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 11 hodinami
Tvarohová bublanina
tamarit před 12 hodinami
Salát Coleslaw
LA.63 před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřový ořez,
vepřový orez recept,
vepřový ořez recepty,
hovězí ořez,
vepřové maso na bylinkách,
pečený vepřový ořez,
pečeny ca,
pečený ořez,
hovězí ořez recepty,
veprove kousky na bylinkach,
vepřový ořez - recepty,
hovězí ořez recept,
vepřový ořez pečený,
ořezy z lososa,
bylinky na vepřové maso,
vepřové ořezy,
kureci orez recept,
ořez masa,
co je vepřový ořez,
vepřové na bylinkách
Suroviny:
ořez vepřový,
olej olivový,
cibule,
česnek,
libeček,
nať celerová,
pažitka,
petrželka,
majoránka,
koření oregáno,
tymián,
sůl,
solamyl,
bylinky
Komentáře (31)
od kosti je totiž maso nejchutnější