Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 130 kJ / 3 616 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,54 g |
| Tuky | 147,06 g |
| Vláknina | 39,45 g |
| Cholesterol | 44 mg |
| Sodík | 268 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 490,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečné řezy v kakaovopomerančovém polštářku z kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AXQj
Moje poznámka
Jablečné řezy v kakaovopomerančovém polštářku z kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AXQj
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 19 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 20 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 21 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 22 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 44 minutami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 48 minutami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 49 minutami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 53 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 2 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 3 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 3 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 4 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 4 hodinami
Tématické fráze:
pečení z kefíru,
jablečný koláč z kefíru,
kefirove řezy s jablky,
kefír jablka,
pečení s z kefíru,
pečení s kefíru,
jablečny koláč kefir,
kefírové řezy s s jablky,
dia jablečné řezy,
podmáslí nebo kefír,
peceni kefirove rezy,
kefírov jablk,
kefírová jablečná,
recept jablečná kefírová,
recepty sladkosti z kefíru,
kefir recepty,
jablečný moučník z kefíru,
sladkost z kefíru,
kefírové řezy s jablky dia,
řezy s kefírem a jablky
Suroviny:
kefír,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
olej,
cukr,
kakao,
kefír,
pomeranče,
jablko,
Komentáře (22)
Tak jsem upekla a já fakt nesnáším loupat a strouhat jablka a loupání pomerančů. ALE buchta je taaaaaaak dooobraaaa, že to přežiju a budu rozhodně péct zase