Suroviny
Porce: 4 bagety
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 521 kJ / 2 515 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,93 g |
Tuky | 40,74 g |
Vláknina | 27,13 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 6,92 g |
Sůl | 17,25 g |
Sacharidy | 452,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tmavé pečivo se semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1jAZ
Moje poznámka
Tmavé pečivo se semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1jAZ
Nejnovější recepty
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 1 hodinou
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 14 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 38 minutami
Dvacetiminutový švestkový koláč
olivka před 1 hodinou
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 11 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 12 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 13 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 13 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 14 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 14 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 16 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 17 hodinami
Tématické fráze:
tmavé rohliky,
tmavá bageta recept,
tmavé bagety,
tmavé pečivo z domácí pekárny,
domácí tmavé rohlíky,
tmavé rohlíky recept,
tmavé pečivo-recepty,
domácí tmavé bagety,
tmavé bagety recept,
tmavé domácí bagety,
recept na tmavé bagety,
recept na tmave rohliky,
domácí tmavá bageta,
tmavé pečivo domácí pekarna,
domácí pekárna tmavé pečivo,
tmave domácí rohlíky,
recept na tmavé domácí rohlíky,
tmavé bagety - recept,
tmavépečivo,
pečivo z domácí pekárny
Suroviny:
voda,
melta,
cukr,
droždí,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
olej olivový,
sůl,
sýr strouhaný,
semínka lněná,
vejce
Komentáře (18)
Vaří a peče se velice dobře, když ti to domácí jedlíci pochválí, viď? Přeju ti, ať se ti dál tak daří a pořád tě to tak baví