Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 493 kJ / 2 986 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,09 g |
Tuky | 15,55 g |
Vláknina | 28,00 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 10,01 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 588,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Stout chléb (chléb z černého piva)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DZJk
Moje poznámka
Stout chléb (chléb z černého piva)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DZJk
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 5 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 9 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 19 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 5 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 6 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 7 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 7 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 8 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 9 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 9 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 10 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 12 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 12 hodinami
Tématické fráze:
chleba z piva,
recept na domácí chleba z anglie,
chléb s jedlou sodou,
černý chléb,
chléb se sodou,
domácí chléb z černého piva,
chleba se sodou,
chleba z jedlé sody,
recept na chleba s jedlou sodou,
recepty na černé pivo,
chléb z piva,
stout recept,
domaci chleb se sodou,
kuchrka,
recept na černé pivo,
chleba s piva,
chléb z jedlé sody,
chleba ze jedlé sody,
chleba s pivem,
chleba z jedlé sody recept
Suroviny:
mouka celozrnná,
mouka hladká,
pivo černé,
podmáslí,
cukr hnědý,
soda jedlá,
sůl,
olej
Komentáře (6)