Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 111 kJ / 505 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,50 g |
Tuky | 6,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 235 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátek s hořčicovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQDG
Moje poznámka
Hovězí plátek s hořčicovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQDG
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 5 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 1 hodinou
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 1 hodinou
Rajská omáčka
Jirka6363 před 1 hodinou
Drobenka na koláč
david.kroupa před 3 hodinami
Broskvové čatní
RadkaR před 4 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 4 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 6 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 6 hodinami
Tématické fráze:
výborné hovězí plátky,
hovězí plátky s omáčkou,
hovězí s omáčkou,
hovězí maso s omáčkou,
hovězí plátky na hořčici,
maso s hořčicovou omáčkou,
hovězí po švédsku,
hovězí minutkový steak,
vepřové plátky s hořčicovou omáčkou,
hovězí steak s omáčkou,
hovězí v hořčičné omáčce,
hovězí plátky,
roštěná s hořčicovou omáčkou,
jak udělat hovězí plátky,
horčična omačka,
hovězí plátky s hořčicí,
hovezi s horcicnou omackou,
hovězí plátky recept,
kuřecí maso s hořcicovou omáčkou,
vepřové medailonky s hořčicovou omáčkou
Suroviny:
maso hovězí,
sůl,
pepř,
hořčice plnotučná,
koření nové koření,
bobkový list,
mouka hladká,
olej
Komentáře (13)