Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 121 kJ / 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,91 g |
Tuky | 37,46 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 126 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 4,31 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oba česneky nakrájíme nadrobno, osolíme, opepříme, přidáme vločky a olej, rozetřeme, nebo vložíme do hmoždíře a vytvoříme pastu.
Krok 2: Filety pangase osušíme a potřeme z obou stran směsí. Necháme aspoň 1 hodinku marinovat.
Krok 3: Opečeme na oleji a másle dorůžova.
Zveřejněno 30. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius v česnekové pastě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poLQ
Moje poznámka
Pangasius v česnekové pastě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poLQ
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 9 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 11 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno 16. 8. 2025 16:01:50
Švestkový džem
Přidáno 16. 8. 2025 11:01:02
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Džem z červeného rybízu
douver před 3 minutami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 6 minutami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 1 hodinou
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 2 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 2 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 2 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 3 hodinami
Výborný banana bread
formankovaadel před 6 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
JanaBerckova před 6 hodinami
Zvláčněná Koka buchta
formankovaadel před 6 hodinami
Tématické fráze:
česneková pasta z medvědího česneku,
cesnekova paste,
pangasius recepty,
pangas recepty,
medvědí česnek paste,
česneková pasta recept,
česneková pasta na ryby recept,
pangasius,
pangasius recept,
česneková pasta recept na ryby,
cesnek z hmozdire
Suroviny:
pangasius,
list medvědího česneku,
česnek,
pepř červený,
sůl,
vločky chilli,
olej olivový,
olej olivový,
máslo
Komentáře (12)
tak mně se to líbí, pangoš nepangoš.. s tou "patlaninkou"
Irule: V té bábovce to asi "neuhmoždíš", co?