Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 966 kJ / 2 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 209,11 g |
Tuky | 161,50 g |
Vláknina | 5,07 g |
Cholesterol | 850 mg |
Sodík | 2,35 g |
Sůl | 5,80 g |
Sacharidy | 20,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí s povidlovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjBJ
Moje poznámka
Jehněčí s povidlovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjBJ
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 22 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 46 minutami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 58 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
chameleon před 1 hodinou
Cibulová polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 11 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 12 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 13 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 14 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 16 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 17 hodinami
Tématické fráze:
jehneci lopatka,
jehněčí maso povidlova omacka,
vepřové maso s povidlovou omáčkou,
maso s povidlovou omáčkou,
jehněčí s omáčkou,
jehněčí omáčka recept,
jehněčí recept,
jehneci omacka,
jehneci lopatka recept,
vepřové s povidlovou omáčkou,
omáčka z jehněčího,
omačka s povidly,
recepty na jehněčí,
jehněčí lopatka nejlepší recept,
omáčka k pecenemu jehnecimu,
jehněčí hřbet s kostí recept,
kureci maso s povidlovou omáčkou,
co z jehněčího s omáčkou,
kuřecí řízky z povidlovou omáčkou,
omacka ze skopoveho
Suroviny:
maso jehněčí,
slanina uzená,
sůl,
pepř,
olej olivový,
rozmarýn,
bobkový list,
koření nové koření,
jalovec,
semínka hořčičná,
povidla švestková,
skořice,
šťáva citronová
Komentáře (10)
spagetka: Já do povidlové omáčky také nedávám hřebíček, dělám ji stejně jak Terezka. Ale jinak je jasné, že každý si tam asi dá koření podle své chuti
Teri, ty do té omáčky nedáváš hřebíček? Já jo , ale to jen na okraj