Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 846 kJ / 680 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,79 g |
| Tuky | 52,66 g |
| Vláknina | 5,15 g |
| Cholesterol | 168 mg |
| Sodík | 125 mg |
| Sůl | 0,29 g |
| Sacharidy | 19,15 g |
Postup přípravy
S tímto tuňákem tu má recept Rebí, dávám do podobných.
Zveřejněno 6. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Císařská pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YYZM
Moje poznámka
Císařská pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YYZM
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 6 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 6 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 7 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 10 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka s masovými kuličkami
poirotka před 14 minutami
Zeleninové rizoto s bulgurem
Ongbac3 před 52 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
veronika_straka před 3 hodinami
Matcha kuličky
veronika_straka před 3 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Kajkajak před 3 hodinami
Domácí langoše
Tunislav před 3 hodinami
Ořechové úly
Panova před 4 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 4 hodinami
Čokoládové hvězdičky s kokosovou náplní
Panova před 4 hodinami
Žloutkové dortíčky
Panova před 4 hodinami
Tématické fráze:
hrudkovitý tvaroh recepty,
tuňák v rostlinném oleji 900g,
pomazánka z konzervy drceného tuňáka,
pomazanka z tunak drceny,
pomazanka franz josef čili,
hrudkový tvaroh co s tím,
drceny tunak pomazanka,
tatarak z konzervovaného tunaka,
pomazánky na chlebíčky,
pomazánka z drceného tuňáka,
tuňák a ředkvičky
Suroviny:
tuňák v konzervě,
tvaroh,
máslo,
ředkvičky,
kedlubna,
česnek,
pepř,
kmín drcený,
chilli,
sůl,
pažitka,
kefír
Komentáře (15)
Jana Remkova: tahle značka (albert) je zatím pořád jedna z nejkvalitnějších, jsou různé druhy a dají se výborně kombinovat, fakt zkus, snad kvalita vydrží
Yanull: díky za to, pravdu díš, stydět se nemusíš
Ivulinka: ne asi, stopro