Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 023 kJ / 1 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,31 g |
Tuky | 154,92 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 3,71 g |
Sůl | 9,05 g |
Sacharidy | 8,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Labužnická pomazánka k pečivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NKy6
Moje poznámka
Labužnická pomazánka k pečivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NKy6
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 51 sekundami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 10 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 29 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 1 hodinou
Sýrová roláda
Fitulka před 1 hodinou
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 1 hodinou
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 3 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 10 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z pršutu,
labužnická pochoutka,
labužnická játra,
pomazánka z drůbežích jater,
labužnicka krkovice,
labužnická pomazánka na chlebíčky,
bzenecký losos,
pomazánka ze zauzené slaniny,
pomazanka z burtu,
pomazánka z uzeniny,
pomazanky k prsutu,
pomazanky k pecivu,
pomazánky z uzenin,
pomazánka v pršutu,
pomazanka k pecivu,
labužnická hermelínová pomazánka,
pomazánka z jater drůbežích,
labužnická pomazánka z tunáka
Suroviny:
slanina,
játra drůbeží,
šunka od kosti,
vejce,
hořčice,
cibulka jarní,
křen,
libeček,
sůl,
pepř
Komentáře (10)