Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 023 kJ / 1 679 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,31 g |
| Tuky | 154,92 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 1,20 g |
| Sodík | 3,71 g |
| Sůl | 9,05 g |
| Sacharidy | 8,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Labužnická pomazánka k pečivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NKy6
Moje poznámka
Labužnická pomazánka k pečivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NKy6
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 20 minutami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 41 minutami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 22 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 16 minutami
Bílkový chlebíček
Jajav před 1 hodinou
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 2 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 3 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 3 hodinami
Klášterské řezy
Anickamanicka před 4 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 5 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 11 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 15 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 16 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z pršutu,
labužnická pochoutka,
labužnická játra,
pomazánka z drůbežích jater,
labužnicka krkovice,
labužnická pomazánka na chlebíčky,
bzenecký losos,
pomazánka ze zauzené slaniny,
pomazanka z burtu,
pomazánka z uzeniny,
pomazanky k prsutu,
pomazanky k pecivu,
pomazánky z uzenin,
pomazánka v pršutu,
pomazanka k pecivu,
labužnická hermelínová pomazánka,
pomazánka z jater drůbežích,
labužnická pomazánka z tunáka
Suroviny:
slanina,
játra drůbeží,
šunka od kosti,
vejce,
hořčice,
cibulka jarní,
křen,
libeček,
sůl,
pepř
Komentáře (10)