Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 235 kJ / 295 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,46 g |
Tuky | 21,12 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 919 mg |
Sůl | 2,22 g |
Sacharidy | 6,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tresčí játra v bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1rr0
Moje poznámka
Tresčí játra v bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1rr0
Nejnovější recepty
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 5 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 5 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 5 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 7 minutami
Zapečený špenát
chocho před 2 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 2 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 2 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 4 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 5 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 6 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 8 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 8 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 8 hodinami
Tématické fráze:
trešti jatra,
tresčí játra pomazánka,
pomazánka z tresčích jater,
úprava tresčích jater,
uzena tresci jatra,
pomazánka tresčí játra,
recepty z tresčích jater,
salát z tresčích jater,
co obsahuji jatra,
pomazánka s tresčích jater,
pomazánka z treštích jater,
tresčí,
frischa,
pomazánky recepty tresčí játra,
babica pomazánky,
recept s tresčích jater,
uprava čerstvých tresčích jater,
co opsahuji tresti jatra,
zabavne chlebičky pro děti,
recepy online
Suroviny:
tresčí játra,
sýr pomazánkový,
vejce,
hořčice dijonská,
cibulka lahůdková,
petrželka,
pažitka,
bazalka čerstvá,
tymián,
šalvěj,
sůl
Komentáře (7)