Postup přípravy
Zveřejněno 1. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rustikální bagety od Čistinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EXLN
Moje poznámka
Rustikální bagety od Čistinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EXLN
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 15 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 17 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 1 hodinou
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 8 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 8 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 10 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 10 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 10 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 10 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 11 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 12 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 14 hodinami
Tématické fráze:
domácí bagety se sušenym droždím,
rustikální pečivo,
rustikální pečivo recept,
bagety,
recept na rustikalni pecivo,
domácí rustikální bageta,
domácí bageta se sušeným droždím,
jak tvarovat bagety,
rustikální bagetta,
pečeme s bigou,
co je to rustikální pečivo,
recepty od čistinky,
kynutá bageta,
rustikální bagetky,
recept na bagetky,
domaci kynuta bageta,
čistinkina vareška,
rustialni bageta recep,
ciabatta se sušeným droždím,
domácí pecivo rustikalni
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
olej olivový,
droždí sušené,
sůl
Komentáře (23)
Koukala jsem, že je těsto velice podobné mým mišoškám, máme prakticky stejnou hydrataci těsta (stejně řídké). Jestli chceš a myslíš, že tam patří, přidej si je do Podobných.
Jen - není polévková lžíce droždí na půl kila mouky zbytečně moc? Je to jako bys použila přibližně 30-40 g živého droždí.