Postup přípravy
Zveřejněno 1. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rustikální bagety od Čistinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EXLN
Moje poznámka
Rustikální bagety od Čistinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EXLN
Nejnovější recepty
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 33 minutami
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 11 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 12 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 12 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 12 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka II
JajkaP před 1 minutou
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 1 hodinou
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 8 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 9 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 9 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 9 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 10 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 10 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 11 hodinami
Tématické fráze:
domácí bagety se sušenym droždím,
rustikální pečivo,
rustikální pečivo recept,
bagety,
recept na rustikalni pecivo,
domácí rustikální bageta,
domácí bageta se sušeným droždím,
jak tvarovat bagety,
rustikální bagetta,
pečeme s bigou,
co je to rustikální pečivo,
recepty od čistinky,
kynutá bageta,
rustikální bagetky,
recept na bagetky,
domaci kynuta bageta,
čistinkina vareška,
rustialni bageta recep,
ciabatta se sušeným droždím,
domácí pecivo rustikalni
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
olej olivový,
droždí sušené,
sůl
Komentáře (24)
Koukala jsem, že je těsto velice podobné mým mišoškám, máme prakticky stejnou hydrataci těsta (stejně řídké). Jestli chceš a myslíš, že tam patří, přidej si je do Podobných.
Jen - není polévková lžíce droždí na půl kila mouky zbytečně moc? Je to jako bys použila přibližně 30-40 g živého droždí.