Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 662 kJ / 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,02 g |
Tuky | 11,34 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 389 mg |
Sodík | 149 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 1,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: Klobúky bedlí očistíme a obaľujeme v múke, rozšľahaných vajíčkach a strúhanke ( klasický trojobal ).
Krok 2: Vyprážame z oboch strán v horúcom oleji.
Krok 3: Podávame so zemiakmi a čalamádou, kyslou uhorkou a pod.
Zveřejněno 25. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené bedly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jq4J
Moje poznámka
Smažené bedly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jq4J
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 6 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 12 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 2 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 4 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 4 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 6 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 7 hodinami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak smazit bedle,
smaženice z bedel,
bedle recepty,
bedla jedlá top recepty,
recepty z hub bedla,
bedle jako řízek,
bedlové řízky,
bedla recepty,
bedla recept,
smažení bedel,
bedle recept,
smaženice z bedly,
recept na bedle,
recept na bedly,
recepty z bedly,
jak usmažit bedle,
bedly recepty,
smaženice z bedlí,
rizky z bedli,
recepty z bedli
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
olej
Komentáře (11)
Aj sviečková, halušky, a iné recepty sa robia snáď aj storočie a nie je problém...alebo áno ?