Klobásové rizoto (home-made)
Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 547 kJ / 609 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,53 g |
| Tuky | 57,17 g |
| Vláknina | 4,60 g |
| Cholesterol | 168 mg |
| Sodík | 663 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 9,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejprve zvlášť osmahneme klobásku a párek, pak scedíme (výsledný pokrm nebude tolik mastný). Dáme vařit všechnu rýži.
Krok 2: Osmahneme cibulku na másle a přidáme scezenou klobásu, párek, vepřovou konzervu, hrášek a kukuřici. Když je rýže vařená, tak ji smícháme s osmaženou směsí a rozprostřeme do zapékací mísy.
Krok 3: Zasypeme nastrouhaným sýrem. Zapékáme v horkovzdušné troubě cca 35 minut
Zveřejněno 2. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klobásové rizoto (home-made)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDq9
Moje poznámka
Klobásové rizoto (home-made)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDq9
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 15 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 18 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 22 minutami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 1 hodinou
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 3 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 11 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 14 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 15 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 16 hodinami
Tématické fráze:
klobásový guláš,
klobásové pokrmy,
klobasove ryzoto,
klobásová konzerva,
rizoto s lecem a parkem,
jídla socialismu recepty,
klobásová gulas,
kdo vyrábí klobásovou směs v konzervách,
párky v konzervě kde koupit,
recept čínu za socialismu,
jedna porce rizoto gramy menu,
pokrmy za socialismu,
kobásové rizoto,
rizoto s landšmídem,
home made recepty,
hrobcice lunceon meat,
výsledny obsah tuku u klobásek,
recepty lagris ze soji,
ohřát klobásu ve vodě,
rizoto z veproveho luncheon
Suroviny:
klobása,
rýže,
cibule,
párky,
konzerva vepřová,
hrášek sterilovaný,
kukuřice sterilovaná,
máslo,
sýr,
sůl,
pepř
Komentáře (15)
Přidala byste sulc?
Já taky..., i s masem
http://www.labuznik.cz/recept/ryze-s-tlacenkou-tak...
...a teď to schytám
možno keby Vás ten socializmus naučil variť a nie ohrievať konzervy nemuseli ste teraz vyplakávať
S vyjímaje Danielle72, která alespoň trochu poradila.
Klobásu smažím z toho důvodu, aby pustila šťávu a vysušila se. Když to neudělám a pouze jí povařím ve vodě a pak nechám zapéct spolu s rýží, tak je finální pokrm neuvěřitelně mastný.
Pokusím se sesmolit něco levnějšího