Klobásové rizoto (home-made)
Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 547 kJ / 609 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,53 g |
| Tuky | 57,17 g |
| Vláknina | 4,60 g |
| Cholesterol | 168 mg |
| Sodík | 663 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 9,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejprve zvlášť osmahneme klobásku a párek, pak scedíme (výsledný pokrm nebude tolik mastný). Dáme vařit všechnu rýži.
Krok 2: Osmahneme cibulku na másle a přidáme scezenou klobásu, párek, vepřovou konzervu, hrášek a kukuřici. Když je rýže vařená, tak ji smícháme s osmaženou směsí a rozprostřeme do zapékací mísy.
Krok 3: Zasypeme nastrouhaným sýrem. Zapékáme v horkovzdušné troubě cca 35 minut
Zveřejněno 2. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klobásové rizoto (home-made)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDq9
Moje poznámka
Klobásové rizoto (home-made)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDq9
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 4 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 7 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 7 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 9 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 10 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 11 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 11 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 12 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 12 hodinami
Tématické fráze:
klobásový guláš,
klobásové pokrmy,
klobasove ryzoto,
klobásová konzerva,
rizoto s lecem a parkem,
jídla socialismu recepty,
klobásová gulas,
kdo vyrábí klobásovou směs v konzervách,
párky v konzervě kde koupit,
recept čínu za socialismu,
jedna porce rizoto gramy menu,
pokrmy za socialismu,
kobásové rizoto,
rizoto s landšmídem,
home made recepty,
hrobcice lunceon meat,
výsledny obsah tuku u klobásek,
recepty lagris ze soji,
ohřát klobásu ve vodě,
rizoto z veproveho luncheon
Suroviny:
klobása,
rýže,
cibule,
párky,
konzerva vepřová,
hrášek sterilovaný,
kukuřice sterilovaná,
máslo,
sýr,
sůl,
pepř
Komentáře (15)
Přidala byste sulc?
Já taky..., i s masem
http://www.labuznik.cz/recept/ryze-s-tlacenkou-tak...
...a teď to schytám
možno keby Vás ten socializmus naučil variť a nie ohrievať konzervy nemuseli ste teraz vyplakávať
S vyjímaje Danielle72, která alespoň trochu poradila.
Klobásu smažím z toho důvodu, aby pustila šťávu a vysušila se. Když to neudělám a pouze jí povařím ve vodě a pak nechám zapéct spolu s rýží, tak je finální pokrm neuvěřitelně mastný.
Pokusím se sesmolit něco levnějšího