Klobásové rizoto (home-made)
Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 547 kJ / 609 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 12,53 g | 
| Tuky | 57,17 g | 
| Vláknina | 4,60 g | 
| Cholesterol | 168 mg | 
| Sodík | 663 mg | 
| Sůl | 1,60 g | 
| Sacharidy | 9,90 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Nejprve zvlášť osmahneme klobásku a párek, pak scedíme (výsledný pokrm nebude tolik mastný). Dáme vařit všechnu rýži.
	Krok 2: Osmahneme cibulku na másle a přidáme scezenou klobásu, párek, vepřovou konzervu, hrášek a kukuřici. Když je rýže vařená, tak ji smícháme s osmaženou směsí a rozprostřeme do zapékací mísy.
	Krok 3: Zasypeme nastrouhaným sýrem. Zapékáme v horkovzdušné troubě cca 35 minut
Zveřejněno 2. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Klobásové rizoto (home-made)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDq9
Moje poznámka
					
				
Klobásové rizoto (home-made)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDq9
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 9 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 5 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 7 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 8 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 9 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 11 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 11 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 11 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 12 hodinami
						Tématické fráze:
						
							klobásový guláš, 
						
						
							klobásové pokrmy, 
						
						
							klobasove ryzoto, 
						
						
							klobásová konzerva, 
						
						
							rizoto s lecem a parkem, 
						
						
							jídla socialismu recepty, 
						
						
							klobásová gulas, 
						
						
							kdo vyrábí klobásovou směs v konzervách, 
						
						
							párky v konzervě kde koupit, 
						
						
							recept čínu za socialismu, 
						
						
							jedna porce rizoto gramy menu, 
						
						
							pokrmy za socialismu, 
						
						
							kobásové rizoto, 
						
						
							rizoto s landšmídem, 
						
						
							home made recepty, 
						
						
							hrobcice lunceon meat, 
						
						
							výsledny obsah tuku u klobásek, 
						
						
							recepty lagris      ze  soji, 
						
						
							ohřát klobásu ve vodě, 
						
						
							rizoto z veproveho luncheon
						
					
						Suroviny:
						
							klobása, 
						
						
							rýže, 
						
						
							cibule, 
						
						
							párky, 
						
						
							konzerva vepřová, 
						
						
							hrášek sterilovaný, 
						
						
							kukuřice sterilovaná, 
						
						
							máslo, 
						
						
							sýr, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř
						
					
	
			
Komentáře (15)
Přidala byste sulc?
Já taky..., i s masem
http://www.labuznik.cz/recept/ryze-s-tlacenkou-tak...
...a teď to schytám
možno keby Vás ten socializmus naučil variť a nie ohrievať konzervy nemuseli ste teraz vyplakávať
S vyjímaje Danielle72, která alespoň trochu poradila.
Klobásu smažím z toho důvodu, aby pustila šťávu a vysušila se. Když to neudělám a pouze jí povařím ve vodě a pak nechám zapéct spolu s rýží, tak je finální pokrm neuvěřitelně mastný.
Pokusím se sesmolit něco levnějšího