Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra na víně s rýží

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

cekrops cekrops

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Cibulku nakrájíme na jemno a osmahneme ji na troše sádla. Vložíme očištěná játra, přidáme sůl, trošku pepře, kmínu a bazalky. Krok 2: Podlijeme trochou vína a chvilku počkáme, až se víno částečně odpaří. Krok 3: Potom dolijeme vodu. Necháme dusit pod pokličkou do změknutí. Podáváme s rýží.

Zveřejněno 10. 6. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játra na víně s rýží

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1plo

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játra na víně s rýží

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1plo

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Čas od času dělám kuř.játra,hlavně když pospíchám a vždy z toho vzejde jiná chut:-D tak proč ne tohle podání.Já volím raději bramboráčky smažené na lívanečníku.Jinak:-K

Tématické fráze:
játra s ryzí, játra na víně, kuřecí játra s rýží, hovězí játra s rýží, kuřecí jatra s rýží, kachní játra s rýží, recepty na kuřecí játra s rýží, jatra z ryzi, kuřecí játra na víně s rýží, kuřecí játra na cibulce s rýží, smažená játra na víně, vepřová játra na víně s rýží, smazena na vine, kuřecí játra s rýží recept, smažená játra s rýží, top recepty jatra s ryzi, játra na víně recepty, játra na víně recepty, recept na játra s rýží, vepřové játra na víně

Suroviny:
játra kuřecí, rýže tří barev, sádlo, cibule, sůl, kmín mletý, pepř mletý, sušená bazalka, víno

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu