Suroviny
Porce: 4 - 5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 880 kJ / 1 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,06 g |
Tuky | 75,39 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 292 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 17,21 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji osmahneme cibulku a opečeme na ní maso doběla.
Krok 2: Zalijeme červeným vínem, trochu osolíme a dusíme 40 minut. Podle potřeby poldléváme vývarem.
Krok 3: Pak přidáme rozmixované ratatouille, tymián a pepř a dusíme do úplného změknutí masa, občas podléváme a nakonec dochutíme solí.
Podáváme s pečivem, opečeným bramborem, noky, bramboráčky...
Podáváme s pečivem, opečeným bramborem, noky, bramboráčky...
Zveřejněno 11. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nudličky na ratatouille a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDjl
Moje poznámka
Nudličky na ratatouille a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDjl
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 2 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 8 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 12 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 13 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 13 minutami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 14 minutami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 17 minutami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 19 minutami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 20 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 23 minutami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 32 minutami
Krkovička po farářsku
Olympus před 1 hodinou
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 1 hodinou
Nejlepší litý perník
Noumik před 1 hodinou
Tématické fráze:
hovězí nudličky na červeném víně,
hovězí nudlicky na víně,
hovezi rattatouile recepty,
vepřové nudličky na ratatouille,
kuřecí nudličky s ratatouille,
kotleta na nudlicky,
recept kuřecí nudličky na červeném víně,
nudličky na víně,
veprove nudlicky na červeném víně,
kachni nudličky na vine,
hovezi nudlicky na červeném víně s parikou,
veprove maso na cervenem vinu,
ratatouille s červeným vínem,
maso a recept ratatouille,
vepřové kotle ty na víně,
hovězí nudlička na červeném víně,
kuřecí nudličky ratatouille,,
koření do ratatouilee,
ratatouille z pekarny,
hovězí nudličky na črvenem vine
Suroviny:
kotleta,
cibule,
víno červené,
olej olivový,
ratatouille,
sůl,
pepř,
česnek sušený,
tymián,
vývar hovězí
Komentáře (13)
Ratatouille určitě může být i bez lilků, proč by ne. Když je doma nemáš nebo Vám nechutnají, je to přece jen Vaše věc
Máš to vždy moc krásně naaranžované
Dani-dotaz,když budu dělat domácí ratatouille,musí tam být i lilek,nebo to lze i bez něj