Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 723 kJ / 5 192 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,56 g |
| Tuky | 185,17 g |
| Vláknina | 31,90 g |
| Cholesterol | 1,31 g |
| Sodík | 737 mg |
| Sůl | 2,26 g |
| Sacharidy | 749,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mřížkové řezy s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVz
Moje poznámka
Mřížkové řezy s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVz
Nejnovější recepty
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 10 minutami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 1 hodinou
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 1 hodinou
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 8 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 4 minutami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 9 minutami
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 3 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 3 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 6 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 7 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 7 hodinami
Tématické fráze:
mřížková buchta s marmeládou,
mřížková buchta s tvarohem a marmeládou,
borůvkový koláč s pudingem,
dvoubarevná buchta s tvarohem,
mřízkovy kolac,
rychlé tvarohové řezy,
tvarohová buchta s borůvkami,
mrizkova tvarohova buchta,
borůvková buchta s tvarohem,
tvarohové řezy,
dvoubarevná tvarohová buchta,
linecka mrizkova buchta,
tvarohova mrizkova buchta,
mřížková buchta recept s marmeládou,
řezy z tvarohu,
recepty z tvarohu,
recept na mřížkovou buchtu,
krehka buchta mrizkova,
rychlá buchta s tvarohem recept s foto,
recepty s tvarohem
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
mléko,
olej,
vejce,
kakao,
prášek do pečiva,
tvaroh,
vejce,
cukr krupice,
pudink vanilkový
Komentáře (13)
Pokud použijete vaničkový tvaroh, NEpřidávejte do něj celá vejce, nýbrž jen žloutky, jinak bude výsledná konzistence moc řídká a na těstě se Vám tvaroh rozteče a nebude, jako mřížka.
Jinak recept moc dobrý a doporučuji. Dokonce i mně se buchta povedla
rád bych vyzkoušel tuto buchtu upéct, ale měl bych dotaz. Ta náplň se zkládá z vaničkového tvarohu nebo toho kostkového (baleno, jako máslo)? A ještě ten puding, tak ten je míněn, jako prášek?
Předem děkuji za odpověď.