Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 225 kJ / 54 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,52 g |
| Tuky | 0,29 g |
| Vláknina | 5,16 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 9,90 g |
Postup přípravy
Podáváme s novými brambory vařenými na páře, mohou zůstat ve slupce
Zveřejněno 18. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé na rajčatech s bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6x1L
Moje poznámka
Rybí filé na rajčatech s bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6x1L
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 11 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 16 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 51 minutami
Likérové špičky
Sahula před 2 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 3 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 3 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 3 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 4 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 4 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 4 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 4 hodinami
Tématické fráze:
rybí filé s bazalkou,
kvalitni rybí file,
file s bazalkou,
filé na rajčatech,
filé bez kostí,
rybí recept,
rybí filé na rajčatech,
rybí filé recepty,
lehká jídla,
file na bazalce,
rybí filé na bazalce,
kvalitní file,
filé s bazalkou recept,
filé recepty,
rybi file recept,
recept file na rajcatech,
rybí filé s rajčaty,
recept filé bazalka,
file lehke jídlo,
rybi file s kuskusem
Suroviny:
filet rybí,
máslo,
sůl,
vegeta,
pepř,
cibule,
rajče,
bazalka čerstvá,
brambory rané
Komentáře (4)