Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 317 kJ / 793 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,58 g |
Tuky | 36,43 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 246 mg |
Sodík | 413 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 12,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí prsa s řapíkovým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jg3B
Moje poznámka
Kuřecí prsa s řapíkovým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jg3B
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketová pomazánka
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 8 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 45 minutami
Broskvový džem
Annanas před 53 minutami
Červená řepa
radbastim před 2 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Ivet88 před 2 hodinami
Kounický kotlet
Kajkajak před 3 hodinami
Tradiční špagety Carbonara
Styliane před 3 hodinami
Plněné papriky
Rebeca před 3 hodinami
Kuřecí nudličky na mrkvi s pórkem
wimra před 5 hodinami
Ptáčky plněné nivou s houbovou omáčkou
Aleister před 5 hodinami
Koprová omáčka
Elis_131 před 5 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí prsa s celerem,
kuřecí maso s řepíkovým celerem,
kuřecí s vaňkem,
salát s řapíkovým celerem,
řapikovy cerel,
rapikovy-celer-recepty,
recept z řapíkového z celeru,
kureci nudlicky a rapikaty cerel,
pečeny řapikovy celer,
kuřecí prso recept,
natový celer s kuř. prsy,
celer recepty,
kure arapikaty celer recept,
kureci prsa recepty s celerem,
řapikovy cerel polevky,
cerel řapíkový,
cerel řapikovy polévka recept,
roman vaněk recept kuře s celerem,
recept na kureci prsa,
recept kuřecí prso s celerem
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibule,
olej,
sůl,
nať celerová,
pažitka,
petrželka,
kopr,
bazalka čerstvá,
vývar,
máslo,
celer,
šťáva citronová
Komentáře (12)
Já podlévám smetanou a je to parádní dobrota shttp://www.toprecepty.cz/recept/13016-brambory-z-p...