Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 524 kJ / 5 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,50 g |
Tuky | 290,48 g |
Vláknina | 23,02 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 903 mg |
Sůl | 2,95 g |
Sacharidy | 596,25 g |
Postup přípravy
Velice chutnou variantou je použít místo obyčejného prášku do pečiva prášek do perníku.
Zveřejněno 23. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dokonalá mrkvová buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nm3P
Moje poznámka
Dokonalá mrkvová buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nm3P
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 16 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 16 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 17 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 17 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky se smetanou
Zdenislavka před 16 minutami
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 1 hodinou
Václavkový guláš
Sahula před 1 hodinou
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 1 hodinou
Guláš z václavek
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Zinockaslup před 1 hodinou
Bramborové knedlíky s rohlíkem
Mizera před 2 hodinami
Klasické palačinky
Vendeliin před 3 hodinami
Nadýchaná piškotová roláda
lunav1 před 4 hodinami
Tématické fráze:
mrkvova buchta,
mrkvová buchta s citronovou polevou,
mrkvová buchta s krémem,
mrkvový buchta,
mrkvová buchta na plech,
mrkvová buchta s polevou,
mrkvova bublanina,
mrkvička buchta,
recept na mrkvovou buchtu,
mrkvový buchta na plech,
mrková buchta,
dobrá mrkvová buchta,
mrkvova buchta s cokoladou,
dobrá buchta z mrkve,
mrkvová buchta z domácí pekárny,
šťavnatá mrkvová buchta,
mrkvové řezy,
recept mrkvova buchta,
mrkvova buchta s orechy,
buchta pro deti
Suroviny:
mrkev,
mouka hladká,
cukr,
olej,
mléko,
vejce,
škrob kukuřičný,
marmeláda meruňková,
cukr skořice,
cukr vanilkový,
prášek do pečiva,
sůl
Komentáře (12)
Nejsem Lina, ale Líná
Mrkvové buchty bývají dost dobré a šťavnaté, dávám ti 5.bod
Majko, taky jsem jednou tuhle buchtu jedla od kamarádky a byla "jiná", byla tam ta mrkev strašně cítit. Dost dobře nedokážu říct, čím to bylo, prý se držela receptu. Nejspíš záleží na stavu a chuti tý mrkve samotný( párkrát se mi stalo, když jsem dělala dušenou mrkevs masem, že to "nebylo k jídlu", a bylo to prostě tou mrkví).
Mrzí mě, že Tě recept zklamal, já sama mám zatím zkušenosti dobré, mrkev by v buchtě neměla být cítit, spíš být jen takovým lehkým tonem.
Děkuji, Hezké to má můj tříletý syn, to on zdobil