Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 379 kJ / 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,03 g |
Tuky | 25,17 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 816 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 44,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tyrolská játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5LL
Moje poznámka
Tyrolská játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5LL
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 6 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 8 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 11 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 4 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 6 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 7 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 8 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 8 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 9 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 11 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 12 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 13 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 14 hodinami
Tématické fráze:
jatra recepty,
hovězí játra po tyrolsku,
jatra recept,
drůbeží játra po tyrolsku,
recepty z jater,
vepřová játra po tyrolsku,
recept játra,
recepty játra,
jelení játra recept,
jelení játra,
recept na játra,
jelení játra recepty,
recepty na játra,
tyrolská kuchyně,
recepty jelení játra,
játra,
tyrolská vepřová játra,
jelení játra- recept,
kdy se solí játra,
recept z jater
Suroviny:
játra hovězí,
směs zeleninová pod svíčkovou,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
smetana na vaření,
mléko,
hořčice,
olej,
mouka hladká,
ocet,
cukr,
sůl
Komentáře (21)
Díky za odpověď
Allis