Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 325 kJ / 1 273 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,10 g |
Tuky | 31,70 g |
Vláknina | 24,50 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 282 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 203,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sádlové brambory v pečicím sáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKYE
Moje poznámka
Sádlové brambory v pečicím sáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WKYE
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 3 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 46 minutami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 2 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 3 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 4 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 4 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 5 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 5 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 5 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 5 hodinami
Tématické fráze:
brambory v sacku,
brambory pečené v sáčku,
pečené brambory v sačku,
recepty sádlové,
brambory v sáčku na pečení,
sáček na pečení brambor,
sáček na brambory,
sádlove hranolky,
maso pečené v sáčku na pečení,
sáček na pečení brambory,
sáčky na brambory,
maso v pecicim sacku,
recepty v pecicim sacku,
recepty pečící sáčky,
sáčky na pečení recepty,
sadlove doba peceni,
ražniči v pečícím sáčku,
doba pečení v sáčku,
pečící sácek recept,
peceni brambori v sacku
Suroviny:
brambory rané,
kmín celý,
sádlo,
sůl,
čerstvé bylinky,
sáček pro pečení v troubě
Komentáře (19)