Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 554 kJ / 849 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,13 g |
Tuky | 71,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 249 mg |
Sodík | 4,04 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 6,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panenka z čuníka s nivovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RgV
Moje poznámka
Panenka z čuníka s nivovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RgV
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 17 minutami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 10 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 10 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 10 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina II
Frana74 před 1 hodinou
Řezy se zakyskou
Koffi před 2 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 2 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 4 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 4 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 4 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 4 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 4 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 5 hodinami
Tématické fráze:
nivový dip,
dip z nivy,
jak udělat vepřovou panenku,
vepřová panenka na nivě,
vepřová panenka s dipem,
vepřová panenka niva,
přeliv z nivy,
veprova panenka na panvi,
dip niva,
nivovy přeliv,
přeliv na vepřovou panenku,
veprova panenka s nivovym prelivem,
co udělat z vepřové panenky,
vepřová panenka s nivou,
nivový přeliv recept,
dip na vepřovou panenku,
niva dip,
co udelat s veprovou panenkou,
vepřová panenka se smetanou,
vepřová panenka se sýrovým přelivem
Suroviny:
panenka vepřová,
slanina uzená,
sýr niva,
smetana,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (15)