Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 257 kJ / 5 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 327,42 g |
Tuky | 402,17 g |
Vláknina | 5,88 g |
Cholesterol | 954 mg |
Sodík | 742 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 26,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené vepřové ocásky ve vinné marinádě se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqKp
Moje poznámka
Pečené vepřové ocásky ve vinné marinádě se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqKp
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 50 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 57 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřové koleno se špenátem,
vepřový ocásek recept pečeně,
vepřová pečeně,
pečené maso se špenátem,
pečené vepřové ocásky,
recept na vepřové pečené ocásky,
co uvařit z vepřové pečeně,
pecene koleno se spenatem,
uzené vepřové ocásky,
uzené vepřové ocásky recepty,
vepřová pečeně recepty,
vepřový ocásek se špenátem,
vinná marináda na vepřové maso,
pečený vepřový ocásek,
recepty z vepřové vepřové ocásky,
recept vepřové ocásky,
polévka z uzeného ocásku,
uzené vepřové ocásky recept,
recepty na veprove ocasky,
špenát recept
Suroviny:
ocas vepřový,
cibulka jarní,
paprika sušená sladká,
česnek,
nať petrželová,
olej řepkový,
majoránka čerstvá,
víno červené,
sůl,
pepř,
vývar
Komentáře (13)