Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 257 kJ / 5 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 327,42 g |
Tuky | 402,17 g |
Vláknina | 5,88 g |
Cholesterol | 954 mg |
Sodík | 742 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 26,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené vepřové ocásky ve vinné marinádě se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqKp
Moje poznámka
Pečené vepřové ocásky ve vinné marinádě se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqKp
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 14 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 17 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 3 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 5 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 6 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 8 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 9 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 9 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 10 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 10 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 11 hodinami
Tématické fráze:
vepřové koleno se špenátem,
vepřový ocásek recept pečeně,
vepřová pečeně,
pečené maso se špenátem,
pečené vepřové ocásky,
recept na vepřové pečené ocásky,
co uvařit z vepřové pečeně,
pecene koleno se spenatem,
uzené vepřové ocásky,
uzené vepřové ocásky recepty,
vepřová pečeně recepty,
vepřový ocásek se špenátem,
vinná marináda na vepřové maso,
pečený vepřový ocásek,
recepty z vepřové vepřové ocásky,
recept vepřové ocásky,
polévka z uzeného ocásku,
uzené vepřové ocásky recept,
recepty na veprove ocasky,
špenát recept
Suroviny:
ocas vepřový,
cibulka jarní,
paprika sušená sladká,
česnek,
nať petrželová,
olej řepkový,
majoránka čerstvá,
víno červené,
sůl,
pepř,
vývar
Komentáře (13)