Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 22 257 kJ / 5 320 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 327,42 g |
| Tuky | 402,17 g |
| Vláknina | 5,88 g |
| Cholesterol | 954 mg |
| Sodík | 742 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 26,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené vepřové ocásky ve vinné marinádě se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqKp
Moje poznámka
Pečené vepřové ocásky ve vinné marinádě se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqKp
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 13 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 20 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 21 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 22 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 22 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční bramborový salát se sojanézou
puppystaff1993 před 7 hodinami
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 8 hodinami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 8 hodinami
Vánočka II
Sojkal před 9 hodinami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 9 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 10 hodinami
Uherská pěna
Daami před 11 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 13 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 13 hodinami
Tématické fráze:
vepřové koleno se špenátem,
vepřový ocásek recept pečeně,
vepřová pečeně,
pečené maso se špenátem,
pečené vepřové ocásky,
recept na vepřové pečené ocásky,
co uvařit z vepřové pečeně,
pecene koleno se spenatem,
uzené vepřové ocásky,
uzené vepřové ocásky recepty,
vepřová pečeně recepty,
vepřový ocásek se špenátem,
vinná marináda na vepřové maso,
pečený vepřový ocásek,
recepty z vepřové vepřové ocásky,
recept vepřové ocásky,
polévka z uzeného ocásku,
uzené vepřové ocásky recept,
recepty na veprove ocasky,
špenát recept
Suroviny:
ocas vepřový,
cibulka jarní,
paprika sušená sladká,
česnek,
nať petrželová,
olej řepkový,
majoránka čerstvá,
víno červené,
sůl,
pepř,
vývar
Komentáře (13)