Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 015 kJ / 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,22 g |
Tuky | 6,07 g |
Vláknina | 7,99 g |
Cholesterol | 192 mg |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 19,71 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso a cibulku pokrájíme na kostičky a osmahneme, ja používám tlakový hrnec a základ si osmahnu vzdy rovnou v něm. Přidáme lžíci protlaku a na nudličky nakrájenou papriku, koření a zalijem vodou, osolíme. V mém papiňáku trvá dušení cca 20 minut.
Krok 2: Poté hrnec odstavíme a přidáme na plátky nakrájené houby a mrkvičku. Ještě chvíli povaříme popřípadě dochutíme a zahustíme tmavou jíškou. Jako příloha jsou výborné malé bramboráčky a trocha smetanového křenu.
Zveřejněno 25. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gulasek s hnedymi zampiony a mrkvickou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgGP
Moje poznámka
Gulasek s hnedymi zampiony a mrkvickou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgGP
Nejnovější recepty
Květákový řízek
Přidáno před 1 hodinou
Krůtí maso v zelenině s bulgurem
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 18 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 22 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 23 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gulášová polévka
Jaroslav.gois@gmail.com před 1 hodinou
Drožďová polévka s pohankou
TondaJ před 2 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 2 hodinami
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 3 hodinami
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 3 hodinami
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
janatka před 4 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 4 hodinami
Tématické fráze:
loupou se zampiony,
hnědé žampiony-úprava,
loupou se tmave zampiony,
úprava hnedych zampionu,
smetanové žampiony loupou se,
loupou se jnede zampiony,
gulas z hnedych zampionu,
kureci gulasek s zampiony
Suroviny:
maso hovězí na guláš,
paprika čerstvá červená,
mrkev,
žampióny,
cibule červená,
protlak rajčatový,
koření na guláš,
paprika sušená sladká,
chilli,
sůl,
pepř,
olej,
jíška tmavá instantní
Komentáře (3)