Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 015 kJ / 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,22 g |
Tuky | 6,07 g |
Vláknina | 7,99 g |
Cholesterol | 192 mg |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 19,71 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso a cibulku pokrájíme na kostičky a osmahneme, ja používám tlakový hrnec a základ si osmahnu vzdy rovnou v něm. Přidáme lžíci protlaku a na nudličky nakrájenou papriku, koření a zalijem vodou, osolíme. V mém papiňáku trvá dušení cca 20 minut.
Krok 2: Poté hrnec odstavíme a přidáme na plátky nakrájené houby a mrkvičku. Ještě chvíli povaříme popřípadě dochutíme a zahustíme tmavou jíškou. Jako příloha jsou výborné malé bramboráčky a trocha smetanového křenu.
Zveřejněno 25. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gulasek s hnedymi zampiony a mrkvickou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgGP
Moje poznámka
Gulasek s hnedymi zampiony a mrkvickou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgGP
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 14 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 20 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 20 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 3 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 5 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 5 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 6 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 6 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 6 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 6 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 7 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 7 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 8 hodinami
Tématické fráze:
loupou se zampiony,
hnědé žampiony-úprava,
loupou se tmave zampiony,
úprava hnedych zampionu,
smetanové žampiony loupou se,
loupou se jnede zampiony,
gulas z hnedych zampionu,
kureci gulasek s zampiony
Suroviny:
maso hovězí na guláš,
paprika čerstvá červená,
mrkev,
žampióny,
cibule červená,
protlak rajčatový,
koření na guláš,
paprika sušená sladká,
chilli,
sůl,
pepř,
olej,
jíška tmavá instantní
Komentáře (2)