Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 231 kJ / 4 118 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,85 g |
| Tuky | 225,64 g |
| Vláknina | 21,90 g |
| Cholesterol | 1,60 g |
| Sodík | 601 mg |
| Sůl | 2,05 g |
| Sacharidy | 435,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Meruňkové řezy II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3rBO
Moje poznámka
Meruňkové řezy II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3rBO
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 25 minutami
Grinchův elixír
Přidáno před 14 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 40 minutami
Kapří hranolky
loing před 9 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 9 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 9 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 10 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 10 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 11 hodinami
Tématické fráze:
meruňkove řezy,
letni rez merunek,
vyborne merunkove rezy,
řezy na plech nejnovější recepty,
letní řez meruněk video,
meruňkové řezy s želatinou,
řezy z jogurtu,
merunkovy rez,
meruňkové recepty,
letní řez meruňky,
meruňkové řezy ii,
rezy s merunkami,
merunkove rezy se zelatinou,
řez meruňek,
merunkové řezy recept,
řez merunky,
řez meruněk video,
vyborne rezy s merunkami,
meruňkový rezy,
rez merunkovy
Suroviny:
máslo,
cukr moučkový,
vejce,
mouka polohrubá,
kypřící prášek,
kakao,
rum,
meruňky,
cukr vanilkový,
cukr,
jogurt meruňkový,
šlehačka,
želatina
Komentáře (37)
Máslo s cukrem se musí ušlehat doběla, pak se postupně vmíchají žloutky a vyšlehá se krém. Z bílků se ušlehá tuhý sníh ( když se obrátí miska musí držet) a zlehka vmícháme do těsta. Snad se příště podaří