Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rozmarýnová kuřecí prsa s fazolemi

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jikotka Jikotka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 662 kJ /
1 353 kcal
Bílkoviny166,86 g
Tuky51,73 g
Vláknina9,32 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 682 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy53,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí prsa nakrájíme na kousky, promícháme se solamylem, solí, pepřem, olejem, rozmarýnem, tymiánem a necháme asi 2 hod.v lednici. Krok 2: Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, nakrájený česnek, přidáme maso a restujeme asi 10 min. Krok 3: Potom vmícháme kečup, podlijeme vodou a dusíme dalších 5 min. Krok 4: Nakonec vmícháme napůl slité fazole a prohřejeme.

Zveřejněno 16. 8. 2013

Poznámka autorky Jikotka

Inspirovala jsem se v Pošli recept.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l026

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l026

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Hmmm zajímavá kombinace :yes: :yes::yes:jistě bylo moc dobré :-p

parádní recept, Jiřinko:-K;-):yes::yes:

spagetka:Kupuji jen kečup Kant,ten asi obsahuje nejvíc rajčat,vyhrál i v D-testu,je fakt,že nejsem kečupová,ale k vaření je někdy potřeba...jo a Harissu jsem nesehnala,tak mně bylo doporučena jiná pasta,orig.Madarská,ale ta má grády::-D ochutnala jsem ji a nevěděla čím to zajíst,to byl nářez:-D:-D:-D

Jiřko, já mám kečup ze svých rajčat;-) a kombinace kuřecího a fazolí se mi moc líbí:-p

Moc prima receptík:-p;-):yes:To se mi líbí,čerstvé bylinky mám,tak ještě ty fazole a bude zase něco jiného.Určitě vyzkouším;-):yes:+

Jikotka:Nemáš zač, máš to moc pěkné a já si tisknu.
Rychlých a chutných večeří není nikdy dost:-K:yes:, navíc miluji čerstvé bylinky.

spagetka:Jsou tam jen dvě lžíce :-D:-D:-D,ale pochutnali jsme si :-p:-p:-D....Chocolate děkuji :-8

spagetka:Já vím;-).

chocolate: čokinko, já néééé, ale všimla sis některých neregi, jak brojej proti kečupu? :-D:-D:-D:-D

spagetka:Proč?Kvalitní kečup, pokud s ním není jídlo vyloženě zalité, není nic špatného.A konečně by šly použít i fazole v tomatu, ne?Pro ty odpůrce či útlocitnější;-).
Jednoduché a pěkné Jiřinko:yes:.

Se těš jak dostaneš vynadáno kvůli kečupu:-D:-D:-D. U nás to můžem, fazole a prsíčka, mňáám ;-):-p:yes::yes:

Tématické fráze:
kureci prsa s fazolemi, kuřecí prsa na rozmarynu, kureci prsa s fazolema, kuřecí prsa s fazoli, kureci prso fazole, recept z kurecich prsou, kuřecí prsa fazolky, recept na kuřecíprsa s fazolí, kuřecí prsa s fazolemi a nivou, kuřecí prsa s fazolky, kureci prsa s fazolkami, kureci kousky v kečupu a solamylem, kuřecí prsa s fazolami, kuřecí prso recept, top recepty kuřecí prsa, kuřecí s tymiánem a fazolemi, kuřecí na rozmarýnu, kuřecí prsa s rozmarýnem, prsa v těs, recepty z fazolema v tomate

Suroviny:
prsa kuřecí, rozmarýn čerstvý, tymián čerstvý, olej, solamyl, cibule, česnek, kečup sladký, voda, fazole červené, sůl, pepř

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu