Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tvarohový ovocný dezert

Spojení tvarohu, zakysané smetany a čerstvého ovoce vytváří osvěžující dezert, který potěší každého milovníka lehkých sladkostí. Bez pečení, bez zbytečné námahy – stačí pár surovin a chvilka času, a máte hotovo.

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

danielle72 danielle72

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min bez doby odležení

25 min (25 min příprava, bez doby odležení)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 407 kJ /
2 248 kcal
Bílkoviny68,40 g
Tuky53,00 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 108 mg
Sodík 4,92 g
Sůl12,30 g
Sacharidy371,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tvarohy vyšleháme se zakysanou smetanou, vanilkovým a moučkovým cukrem. Nakonec přidáme ztužovač šlehačky a ještě prošleháme. Krok 2: Formu vyložíme potravinářskou folií či alobalem a na dno vyskládáme piškoty. Krok 3: Pokapeme je kokosovým likérem a nalijeme na ně polovinu tvarohové směsi. Na ně navrstvíme ovoce. Zalijeme zbytkem tvarohu a nakonec opět zarovnáme piškoty. Krok 4: Vložíme alespoň na 4 hodiny vychladit do lednice. Dozdobíme kokosem a podáváme.

TIP: Jak připravit nepečený dort z piškotů

Zveřejněno 1. 9. 2013

Poznámka autorky danielle72

Jako formu můžeme použít formu na srnčí hřbet nebo plastovou krabičku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tvarohový ovocný dezert

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MX5P

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tvarohový ovocný dezert

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MX5P

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

danielle72: škoda, že dnes nedoběhnu, tak jindy;-):-)

varilamyskakasicku: A to já bych i ráda, holka moje;-):-K Jen by asi nepřežily převoz:-S

Paráda Daniellko, jen ty ostružinky, kdyby jsi mi poslala:-)) máš to krásňácké:-p:-p:-p:yes:;-)

Keby mi kobylky stále neoberali ostružiny, možno by mi ostalo na takýto krásny múčnik!:yes:

Dobré a rychlé pohoštění :yes::yes::-K:-p

hosta: Letos rostou jak o život, babička mě taky zásobuje, vypadá to brzy na pečený čaj ;-)

.... a zas nás dohánějí ostružiny:-)), taky dobrý nápad, co s nimi:yes:

Tak včera jsem se Andreou nenechala vyprovokovat, dneska jsem neodolala, už se dobrůtka chladí v lednici, zase jsem přinesla misku ostružin, asi dojde na ten včerejší receptík.:-p:-p:-p:yes::yes::-K

Včera jsem se nechala "vyhecovat" Andrejkou, ale dnes už ne, i když Tvé dílko, milá Danielko, je určitě lahodné :-p:-);-):-K+4:yes:

To bude taky pochoutka :-p:-p:yes::yes:

Rychlá dobrá práce;-):yes:

Tématické fráze:
tvarohový dezert, tvarohový dezert s ovocem, dezerty tvarohové s ovocem, tvarohový dezert míša, pečený tvarohový dezert, tvarohové dezerty s ovocem, dezert s tvarohem, dezert z ostružin, recept na pečený tvarohový dezert, dezert s tvarohem a ovocem, dezert s ovocem, pečený dezert z tvarohu, tvarohový dezert do sklenice, dezerty z ostružin, dezert z cukrářských piškotů recepty, tvarohové dezerty recepty, dezert z tvarohu, pečené dezerty, recept na tvarohový dezert s ovocem, tvarohove dezerty

Suroviny:
piškoty cukrářské, tvaroh měkký, smetana kysaná, cukr vanilkový, cukr moučkový, ztužovač šlehačky, ostružiny, jahody, maliny, hruška, broskve, likér kokosový, kokos strouhaný

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu