Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 807 kJ / 4 495 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 495,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škvarkové sádlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D9Mq
Moje poznámka
Škvarkové sádlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D9Mq
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 2 minutami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 3 minutami
Krkovička s liškami
Sahula před 6 minutami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 9 minutami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 18 minutami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 3 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 3 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 3 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 4 hodinami
Tématické fráze:
škvaření sádla,
škvaření sádla recept,
jak správně škvařit sádlo,
jak správně vyškvařit sádlo,
jak škvařit sádlo,
jak vyškvařit sádlo,
sádlo,
domácí sádlo recept,
recept na škvaření sádla,
škvařené sádlo,
škvařené sádlo recept,
jak vyškvařit domácí sádlo,
skvaření domaciho sadla,
sádlo se škvarkama,
jak uchovat sádlo,
jak na škvaření sádla,
postup při škvaření sádla,
jak se dela sadlo,
správné škvaření sádla,
jak dlouho škvařit sádlo
Komentáře (18)
Kdy je sádlo správně vyškvařené?
Pozná se to tak, že sádlo přestává pěnit a škvarečky už nevystupují k hladině, ale drží se na dně hrnce.
Zabijačka.cz:
Škvaření sádla ukončíme, když škvarky vystupují k hladině a sádlo už nepění.
Tak. A kde je pravda?!