Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gulášovka - co dům dal

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaB1

Středně náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 5

5

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 324 kJ /
2 228 kcal
Bílkoviny104,86 g
Tuky157,62 g
Vláknina19,41 g
Cholesterol 320 mg
Sodík 4,23 g
Sůl10,27 g
Sacharidy90,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Omyté žaludky uvaříme do měkka. Krok 2: Než se nám uvaří, tak oškrábeme brambory, cibuli nakrájíme na kostičky a papriky, slaninu a uzené maso na nudličky. Oloupaný česnek nasekáme. Krok 3: Na oleji usmažíme cibuli do růžova, přidáme a orestujeme na ní slaninu. Krok 4: Přidáme hladkou mouku a usmažíme jíšku. Krok 5: Odstavíme, vmícháme koření, sladkou papriku. Krok 6: Nakrájené brambory zalijeme vývarem ze žaludků a vaříme skoro do měkka. Krok 7: Přidáme česnek, nakrájené papriky a zahustíme jíškou. Krok 8: Přidáme bujóny, chvíli povaříme a vložíme nakrájené uzené maso, nakrájené žaludky a lístky majoránky. Necháme přejít varem a odstavíme.

Zveřejněno 28. 9. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gulášovka - co dům dal

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Eykk

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gulášovka - co dům dal

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Eykk

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Takové polévky co najdu v lednici dělávám taky, mají jednu výhodu, pokaždé mají trochu jinou chuť,je to vděčné jídlo.:yes::-))

Safra,ten dům byl štědrý:-D:-D:-D

Tématické fráze:
gulášovka se zelím, gulášovka, gulasovka z zaludku, guláš co dum dal, luxusni gulasovka, gulasovka co dum dal, guláškovka se zelím, gulašovka s klobásou, jak uvarit brambory do gulasovky

Suroviny:
žaludky kuřecí, brambory, paprika čerstvá červená, cibule, česnek, slanina anglická, maso uzené, olej slunečnicový, mouka hladká, koření madarský guláš, paprika sušená sladká, majoránka čerstvá, bujón

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu