Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 662 kJ / 2 070 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,36 g |
Tuky | 17,74 g |
Vláknina | 16,05 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 123 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 381,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí chleba "home-made"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yzNW
Moje poznámka
Domácí chleba "home-made"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yzNW
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 45 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 49 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 50 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
home made,
čím potřít domácí chleba,
home-made.cz,
home made recepty,
home-made,
čím potřít chleba,
domácí chleba,
homemade.cz,
chleba bez hnětení ze sušených kvasnic,
home made.cz,
čím potřít chléb,
domácí chléb,
chleb y kvanic,
čím potřít domácí chléb,
recept na domácí chleba,
domácí chleba na zelí,
čím potíráme chléb,
domácí chleba z kvasnic,
homemade recepty,
čím potíráme chleba při pečení
Suroviny:
mouka žitná hladká,
pivo světlé,
droždí sušené,
kvasnice,
vejce,
med,
sůl,
mouka hladká,
mouka chlebová,
olej olivový,
kmín celý,
rozmarýn,
voda
Komentáře (5)