Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 456 kJ / 1 782 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 249,12 g |
Tuky | 18,52 g |
Vláknina | 59,65 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 134,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí pečeně s bylinkami a restovanou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/om5z
Moje poznámka
Hovězí pečeně s bylinkami a restovanou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/om5z
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 14 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 9 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 10 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 11 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 12 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 12 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 13 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 13 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Tématické fráze:
hovezi pecene,
hovězí pečeně na zelenině,
hovězí pečeně se zeleninou,
recept s restovanou mrkví,
pecene maso ze zeleninou foto,
hovězí maso s restovanou zeleninou,
pecene z mladeho byka recept,
hovezi s restovanou zeleninou,
hovezi maso s bylinkami,
restovaná zelenina,
recept na hovězí pečeni,
hovězí pečeně recept,
recept na restovanou mrkev s hovězím,
restované hovězí maso se zeleninou,
hovězí pečeně s mrkví a zeleninou,
hovězí pečeně recept fenykl,
bylinky hovězí maso,
hovezi s bylinjami,
recept pecene hovezi s bylinkami,
hovězí pečeně s bylinkami a česnekem
Suroviny:
kýta hovězí,
česnek,
cibule,
mrkev,
celer řapíkatý,
fenykl,
dýně,
ocet balsamiko,
fíková marmeláda,
vývar masový,
pepř drcený,
sůl mořská,
olej olivový,
máslo,
rozmarýn,
tymián,
šalvěj
Komentáře (18)
rozmarynaH: Z licek to bude o hodne lepsi, pekne jemne a stavnate..
Jeste jednou diky za zajem a komentiky..
yanull: Klizku take rada a casto pouzivam, stavnate masicko. Pouzivam ji i na vyvary. Ale dnes mi padla do oka kyta, byla z mladeho bycka, tak jsem neodolala..
Vsem vam, holky, moc dekuji za mila sluvka..