Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 604 kJ / 144 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,66 g |
Tuky | 0,26 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,31 g |
Sůl | 12,60 g |
Sacharidy | 28,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé po Japonsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8w
Moje poznámka
Rybí filé po Japonsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8w
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 6 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 22 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Belgické vafle
ne.honzula12 před 17 minutami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 34 minutami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 1 hodinou
Domácí kečup
Mistrova před 2 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 3 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 3 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 5 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 6 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 6 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 6 hodinami
Tématické fráze:
file,
rybí filé recepty,
rybí filé,
jídlo z file,
rybi jidla,
rybí recepty,
recept na rybí file,
recepty rybí fíle,
kuřecí rizoto po japonsku,
jídla z rybího filé,
file recepty,
jidle z rybiho file,
placky z rybího file,
jídla z file,
japonsko-jídlo,
rybí file recept,
japonsko-wikipedie,
rybí jidlo,
ryby file,
jídlo z rybího filé
Suroviny:
filet rybí,
omáčka sojová,
cukr,
česnek
Komentáře (8)
Můj osobní názor je takový, že ačkoli to bylo docela dobré, marináda se hodí spíše k vepřovému než k libové rybě...
Přidávám foto - použila jsem tmavou sojovku, proto ta barva...