Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 867 kJ / 446 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,27 g |
| Tuky | 25,49 g |
| Vláknina | 21,68 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 99 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 23,02 g |
Postup přípravy
Podáváme horké.
Zveřejněno 27. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bruschetta s hříbkovou pomazánkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KGgJ
Moje poznámka
Bruschetta s hříbkovou pomazánkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KGgJ
Nejnovější recepty
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční oplatky
Přidáno před 18 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 20 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 21 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klášterské řezy
Anickamanicka před 19 minutami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 1 hodinou
Vánoční cukroví
fragolina před 7 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 11 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 12 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 12 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 13 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 13 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 13 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 13 hodinami
Tématické fráze:
hříbková pomazánka na topinky,
hříbková pasta na topinky,
hříbková smes na topinky,
plněné slané košíčky,
slane plněne košíčky,
hripkova smes na topinky,
recept bruschetta,
bruschetta - recepty,
bruschetta recept,
hhříbková pomazánka,
hhříbková pomazánka,
vinikajici bruscheta,
recept na slané košíčky,
recept hripkova omáčka,
hříbková pomazánka na topinku,
hribkova omacka na topinku,
topinka s hříbkovou směsí,
pravá bruschetta recepty,
hribkova smes na topinku,
hříbková na topinky
Suroviny:
bageta,
olej olivový,
cibule,
máslo,
houba hřib,
víno bílé,
smetana,
sůl,
pepř,
koření oregáno,
petrželka,
česnek
Komentáře (20)