Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 633 kJ / 390 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,26 g |
Tuky | 2,08 g |
Vláknina | 20,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 38,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sojové maso s rajčatovou passatou a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2x4K
Moje poznámka
Sojové maso s rajčatovou passatou a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2x4K
Nejnovější recepty
Řízky z pýchavky
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 20 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 37 minutami
Americké okurky
Ala17 před 2 hodinami
"Znojemský" nálev na okurky
Ala17 před 2 hodinami
Ohavečské brambory
Dycky před 2 hodinami
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 4 hodinami
Jihočeská kulajda
Sahula před 6 hodinami
Pikantní cuketová pomazánka na topinky
Zabulienka před 7 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
zdenka81 před 7 hodinami
Povidla
jana.smajclova před 8 hodinami
Tématické fráze:
sojové maso,
co je sojové maso,
sojové maso recepty,
sojové maso se zeleninou,
sojové maso s rajčatovou omáčkou,
sojove maso s ryzi,
recepty sojove maso,
recepty ze sojového masa,
jak varim maso,
soja se zeleninou,
je zdravé sojové maso,
sojove maso na rajcatech,
recepty se sojového masa,
recepty na sojové maso,
rajčatova pasata,
recept ze sojovych nudlicek a mrazenou zeleninou,
sojove maso brokolice,
sojove maso recept,
zdravé sojového masa,
recept na sojové maso
Suroviny:
maso sojové,
česnek,
cibulka jarní,
olej,
směs zeleninová mražená,
sůl,
cukr
Komentáře (16)
..jen k tomu vaření ještě-já ho vařím většinou v zeleninovém vývaru, vždy aspoň den před konzumací, dám ho do misky, zaliju libovolnou směsí koření(výborné přidat ještě prolis.česnek) rozmíchanou v ol.oleji a nechám přes noc marinovat. Sója má pak vynikající chuť...