Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 830 kJ / 1 393 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,91 g |
Tuky | 69,94 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,53 g |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 28,25 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží nebo brambory, šťávu necedíme.
Zveřejněno 18. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná vepřová játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QmJG
Moje poznámka
Plněná vepřová játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QmJG
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 20 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 20 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 37 minutami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 37 minutami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 1 hodinou
Rajčatový protlak
douver před 1 hodinou
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 3 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 5 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 6 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 7 hodinami
Tématické fráze:
pokrmy z vepřových jater,
nádivka z vepřových jater,
veprova jatra recepty,
plněná játra,
jidla z veprovych jater,
plněná vepřová játra,
vepřová jatra,
vepřové jatra recept,
recept na vepřová játra,
jatra plnena cesnekem,
jídlo z mletých vepřových jater,
jidla z veprovyh jatet,
veprove játra recepty,
pokrmy z vepřových jater,
plnene jatra,
vepřová játra- osmažené do mrazáku,
jitrnicový prejt v bláně,
nadivka z jater veprovych,
veprova jatra recept,
játra plněná česnekem prostreno
Suroviny:
játra vepřová,
plec vepřová,
blána tuková vepřová,
sádlo,
slanina,
vejce,
strouhanka,
cibule,
česnek,
kmín celý,
pepř,
sůl
Komentáře (19)
Bodík jako vždy předem,po zhotovení i foto
Nebyla jsem tady trošku delší dobu,ale z některých komentářů pod různými recepty jsem dost rozpačitá
Ja to urobiť totiž nemôžem, lebo bravčoú pečienku mám vždy tvrdú ako kameň, nech robím, čo robím.
Je jedno či posolím, alebo neposolím, či podlejem, alebo nepodlejem. Proste kameň, jesť sa to nedá.
Asi bude na vine vždy prasa, ktoré už absolvovalo 3-4 olympiády.
A to pečienku zbožňujem. Aaaaach jaaaaj!!!
Aspoň, že sa niekomu podarí si na nej pochutnať.
casino: děkuju
Samuel: chceš vařit nebo pošťuchovat?
mluvčí autora
"A kolik teda sádla a vajec a česneku a strouhanky"
Píše se, že sádla trochu
Vejce a strouhanku nemusíte dávat vůbec; ta nádivka by měla držet při sobě sama od sebe
Česneku podle chuti (3 zoubky?), podle velikosti a podle země původu, neboť na velikosti záleží víc než na zemi původu