Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z černé ředkve a řepy (detoxikační)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DrkK
Moje poznámka
Salát z černé ředkve a řepy (detoxikační)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DrkK
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 3 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 7 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 23 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 2 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 2 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 4 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 4 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 5 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 5 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 5 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 7 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 7 hodinami
Tématické fráze:
cerna redkev recept,
černá ředkev recepty,
černá ředkev účinky,
černá ředkev a cervena repa,
ředkev černá recepty,
salát z černé ředkve,
recepty z černé ředkve,
cerna redkev salat,
salát z červené řepy a černé ředkve,
recept na cernou redkev,
cerna redkev,
recept černa ředkev,
černařepa,
ředkev černá recept,
černá ředkev pečená,
recepty černá ředkev,
recepty na černou ředkev,
salát z černé ředkve a červené řepy,
černá ředkev-salát,
salát z ředkve a řepy
Suroviny:
ředkev,
řepa červená,
olej olivový,
ocet jablečný,
křen,
cukr,
sůl
Komentáře (17)
Tak takúto zeleninku sme kedysi robili, len nám nemal kto vymyslieť taký super názov. Len my sme to všetko nedávali do pohárov, ale do súdkov na kvasenú kapustu. Najprv sa do súdkov pridávala zelenina tak ako išla podľa sezóny. Všetko pekne do jedného súdka so slaným nálevom. A ono si to tam postupne pekne kyslo a kyslo.
A do ďalšieho sme robili čalamádu, teda opäť všetko možné, len nastrúhané.
Takže v pivnici stáli pekne vedľa seba kvasená kapusta, čalamáda a zelenina-celá.
A bola zásoba na celú zimu.
Jitkas: Prepáčte neinformovanému, ale čo je to