Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z černé ředkve a řepy (detoxikační)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DrkK
Moje poznámka
Salát z černé ředkve a řepy (detoxikační)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DrkK
Nejnovější recepty
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 8 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 28 minutami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
olca1983 před 35 minutami
Zemlbába - žemlovka
capramo před 1 hodinou
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 2 hodinami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 2 hodinami
Koprové špagety z jedné pánve
cismondan.p@gmail.com před 2 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
lukyvesely18@seznam.cz před 3 hodinami
Mleté maso s cizrnou
Kessie před 3 hodinami
Katův šleh po mém
Jandulice před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Ludvikova před 5 hodinami
Tématické fráze:
cerna redkev recept,
černá ředkev recepty,
černá ředkev účinky,
černá ředkev a cervena repa,
ředkev černá recepty,
salát z černé ředkve,
recepty z černé ředkve,
cerna redkev salat,
salát z červené řepy a černé ředkve,
recept na cernou redkev,
cerna redkev,
recept černa ředkev,
černařepa,
ředkev černá recept,
černá ředkev pečená,
recepty černá ředkev,
recepty na černou ředkev,
salát z černé ředkve a červené řepy,
černá ředkev-salát,
salát z ředkve a řepy
Suroviny:
ředkev,
řepa červená,
olej olivový,
ocet jablečný,
křen,
cukr,
sůl
Komentáře (18)
Tak takúto zeleninku sme kedysi robili, len nám nemal kto vymyslieť taký super názov. Len my sme to všetko nedávali do pohárov, ale do súdkov na kvasenú kapustu. Najprv sa do súdkov pridávala zelenina tak ako išla podľa sezóny. Všetko pekne do jedného súdka so slaným nálevom. A ono si to tam postupne pekne kyslo a kyslo.
A do ďalšieho sme robili čalamádu, teda opäť všetko možné, len nastrúhané.
Takže v pivnici stáli pekne vedľa seba kvasená kapusta, čalamáda a zelenina-celá.
A bola zásoba na celú zimu.
Jitkas: Prepáčte neinformovanému, ale čo je to