Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je z časopisu Žena a kuchyně. Tam se tvarůžky zabalily do šunky, pak do těstíčka z mouky, vajíčka a vody a pak ve strouhance. Taky se obaluje 2x.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Merylas

13. 1. 2012 23:18

alus.s: Děkuji moc za pochvalu:-8:-K

alus.s

13. 1. 2012 14:46

dnešní oběd podávaný s hranolky, vynikající :yes: :-p

Merylas

19. 1. 2011 20:21

Lolita, myslím,že ani nebude třeba větrat:-));-)

Lolita z Jelita

19. 1. 2011 15:35

no teda ted jste me navnadili, pratele. Jdu je hned osoulat v sunce a smazime, peceme vetrame...:-p

Merylas

1. 4. 2009 23:07

Magdalenko, tady podle tohoto receptu by Ti vytéct neměl, je zabalený v té šunce, zkus ;-) Každý sýr co smažím, obalím klasicky a ještě znovu ve vajíčku a strouhance. To vejce moc neředím a smažím v dost rozpáleném oleji. Ale jasně, že mi z něho nejde modrý dým :-)). A taky záleží jaký máme sýr, od jakého výrobce. Na smažení kupuju 30% Eidam a někdy je víc takový měkký.

magdalenka

1. 4. 2009 22:32

Smažené syrečky som sa naučila jesť v Čechách a odvtedy ich milujem. Stále naberám odvahu a vysmažiť si ich doma. Som však z tých postihnutých, ktorým každý smažený syr pri smažení vytečie. Zaujímavé je, že som ich objavila aj v Rakúsku a aj tam boli lacnejšie ako na Slovensku...

Svetlana

14. 11. 2008 09:49

...miluju všechny voňavé sýry - smažené...a dělám je ve friťáku...používám jeden fígl...po obalení je dám na hodinku, dvě do mražáku...než se stihnou při smažení rozpustit a vytéct, je usmaženo...(ale taky někdy vytečou)

Paprika

14. 11. 2008 09:42

Sindy, já cpu do fritézy všechno, jen se to musí správně obalit, nastavit a hlídat. ;-) Pravda, tvarůžky jsem ještě nedělala. Uvidím, jestli to přežije friťák i my.:-))

Sindy

14. 11. 2008 08:52

:-O tvarůžky a do friťáku, tam bych nedala ani sýr;-)

JanaDorazinova

13. 11. 2008 17:01

Tak taky mám zkušenost s friťákem :-D:-))Ale nevyhodila jsem ho.Jsou vynikající:yes:

Marta

13. 11. 2008 15:52

zbožňuju tvarůžky, musím někdy vyzkoušet i v této úpravě, jen to chce vymyslet pro zbytek rodiny ještě jinou variantu :-S a poslat manžela na procházku, než je usmažím :-)) :-)) , já nevím, že je tak háklivej :-S

Merylas

13. 11. 2008 15:32

Papriko, nevyteklo fakt nic :yes: Smažím i klasické kulaté tvarůžky, teda samostatné, vždy 2x obalím a v tom případě se už vajíčko mlékem neředí, nebo jen velmi malinko. Olej musí být rozpálený trošku víc, než třeba na řízky a tvarůžky se z obou stran celkem rychle musí usmažit. Dělám i v bramborákovém těstě, tvarůžky obalím jen v mouce a hustějším těstě, toho nesmí být moc. A pro jistotu nikdy nedělám ve friťáku, ale na pánvičce :-D A vyvětrat pak jde už vždycky :-D

Paprika

13. 11. 2008 14:24

Tak toto je fakt dobrota.:-p Ten fígl se zamotáním do šunky je dobrý.:yes: Jedna známá byla navnaděna smaženými tvarůžky, a když jí všechny vyytekly, tak to vyhodila i s friťákem.;-( Takto omotané by to určitě nevyteklo. ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: smazene tvaruzky smažené syrečky smažený sýr ve friťáku jak usmažit tvarůžky jak obalit tvaruzky jak správně usmažit sýr smažené tvarůžky recept jak spravne obalit syr jaký sýr na smažení tvaruzky v testicku jak správně smažit tvarůžky jak správne usmažit tvaružky jak správně obalit tvarůžky smažený sýr se šunkou jak se obaluje syr smažené tvarůžky v těstíčku jak obalit sýr jak se obaluje smažený sýr tvaruzky v sunce smažený sýr ve friteze

Suroviny: sýr tvarůžky olomoucké tyčinky, šunka, mouka hladká, vejce, mléko, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Smažené tvarůžky se šunkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZn3